Upravljanje zahtevima za članstvo u auto školama

logo

Sajt VozaciSrbije.com ne brine samo o svojim korisnicima-učenicima, već na podjednak način i o auto školama. Tako smo prepoznali da postoji mogućnost za unapređenjem Sajta u cilju poboljšanja i pojednostavljenja rada auto škola kao i komunikacija između auto škola i učenika. Zbog toga smo dodali novu funkcionalnost koja je dostupna svima registrovanim auto školama. Reč je o upravljanju zahtevima za članstvo koje auto škole dobijaju od učenika, vođenje liste učenika i njihovog statusa.

upravljanje-zahtevima-za-clanstvo-u-auto-skolama

Svi zahtevi za članstvom se nalaze na jednom mestu, pregledni su i u svakom trenutku dostupni administratorima profila auto škola za administraciju, izmenu, odobrenje zahteva, odbijanje ili promenu bilo kog drugog aspekta zahteva.

Na osnovu zahteva koji je odobren, administrator može poluautomatski kreirati učenike svoje auto škole. Takođe, moguće je kreiranje profila učenika i bez zahteva za članstvom. Ovo je druga bitna nova funkcionalnost i mogućnost za auto škole. Lista učenika sadrži osnovne inormacije dok administrator profila auto škole u svakom trenutku može pregledati svaki podatak svih učenika auto škole i, po potrebi, ažurirati određeni (set) podatak.

upravljanje-zahtevima-za-clanstvo-u-auto-skolama

Treća novina kojom smo želeli da auto školama olakšamo komunikaciju jeste automatsko slanje obaveštenja auto škole svim njenim aktivnim učenicima. Dodatna mogućnost jeste zahtevanje potvrde obaveštenja od strane učenika. Zašto je to bitno? Bitno je u slučaju slanja važnih obaveštenja (npr. datum zakazivanja polaganja). Auto škola ima mogućnost da zahteva eksplicitnu potvrdu obaveštenja kao i da pregleda kompletnu listu potvrde istog od strane svih učenika.

upravljanje-zahtevima-za-clanstvo-u-auto-skolama

Potvrde obaveštenja su dostupne u svakom trenutku i za svako obaveštenje koje ste poslali Vašim učenicima. U slučaju većeg broja učenika, prikaz broja učenika na stranici se može prilagođavati prema Vašim potrebama, a postoji i mogućnost brze pretrage učenika.

upravljanje-zahtevima-za-clanstvo-u-auto-skolama  • 03/04/2015 16:18

  • adminD

  • 0 komentara


Komentari


Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.