Redizajn sekcije za učenje

logo

Jedna od bitnijih novina koje dolazi u ovom paketu nove verzije Sajta VozaciSrbije.com jeste i pojednostavljen i unapređen način učenja koji je, ujedno, i zanimljiviji. Na početku, trebate odabrati kategoriju, ili oblast, pitanja koja Vas interesuju i koje želite da učite, a onda i vozačku kategoriju za koju se pripremate te krenuti sa učenjem.

Redizajn sekcije za ucenje

Prvo što ćete videti jeste stranica na koju ste već navikli, odnosno lista pitanja sa tačnim odgovorima. Međutim, sada kod svakog pitanja možete pronaći i dodatne informacije, postaviti pitanja ili se priključiti već postojećoj diskusiji. Naravno, pregled svakog pitanja ponaosob je moguć.

Redizajn sekcije za ucenje

Svako pitanje se sastoji iz 3 glavna dela. Prvi deo sadrži tekst pitanja, sliku, ukoliko postoji, odgovore, broj bodova koje pitanje nosi, kategoriju pitanja kao i vozačke kategorije kojima je konkretno pitanje namenjeno.

Redizajn sekcije za ucenje

Drugi deo sadrži statistike pitanja koje mogu biti veoma korisne pri učenju jer Vam pokazuju koliko često ljudi greše pri odgovaranju na dato pitanje što Vam dalje govori koliko trebate obratiti pažnju na isto pri učenju. Pored toga, možete naći i pregršt drugih interesantnih parametara.

Redizajn sekcije za ucenje

Treći, i poslednji, segment sadrži diskusije korisnika o konkretnom pitanju. Najčešće su to pitanja u vezi sa samim pitanjem kao i odgovori drugih korisnika, odnosno naši odgovori budući da se trudimo da odgovorimo na svako Vaše pitanje i pomognemo Vam u pripremi za polaganje.

Redizajn sekcije za ucenje

Da biste počeli sa učenjem i pripremom za polaganje teorijskog dela ispita, posetite stranicu namenjenu čitanju teorijskih pitanja na Sajtu.  • 25/03/2015 16:26

  • adminD

  • 0 komentara


Komentari


Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.