Kompletno redizajnirana aplikacija za učenje

logo

Istra živanjem korišćenja Sajta VozaciSrbije.com utvrdili smo da najveći broj korisnika koristi aplikaciju za učenje i testiranje zbog ogromnog broja mogućnosti koje pruža u radu i bolje pripreme za razliku od klasičnog načina učenja i pripreme. Takođe, uočili smo da bi trebalo aplikaciju napraviti pristupačnijom za veći broj korisnika. Zbog toga smo malo promenili koncept i dizajn same aplikacije tako što smo kompletno redizajnirali aplikaciju koristeći moderne tehnologije poslednje generacije u razvoju web aplikacija.

Sam izgled aplikacije nije drastično izmenjen u odnosu na onaj na koji su naši korisnici navikli.

Kompletno redizajnirana aplikacija za učenje

 I dalje možete da učite pitanja i testirate se izborom odgovarajuće kategorije pitanja i lekcije pitanja.

Kompletno redizajnirana aplikacija za učenje

Takođe, ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu u vezi sa konkretnim pitanjem za polaganje, možete pokrenuti diskusiju i očekivati da će Vam drugi korisnici ili administratori našeg sajta pomoći i dati Vam odgovore na sva pitanja. S druge strane, možete i Vi pomoći nekom drugom tako što ćete odgovoriti na postavljena pitanja.

Kompletno redizajnirana aplikacija za učenje

Naravno, sve vaše aktivnosti možete pregledati i videti u svakom trenutku koliki ste put prevalili do uspešnog ispunjenja cilja - polaganja teorijskog dela vozačkog ispita.

Bitna informacija za sve naše korisnike je da od sada možete putem svojih tablet uređaja ili mobilnih telefona pristupati bez ikakvih problema Sajtu VozaciSrbije.com i učiti ili se testirati u aplik aciji, a sve to zahvaljujući upotrebi tehnologija poslednje generacije u izradi Sajta i aplikacije. Dakle, bez obzira da li je u pitanju Android, Windows ili iPhone uređaj - slobodno i bez ikakvih ograničenja možete pristupiti kompletnom sadržaju Sajta i aplikacije.

Mi smo tu zbog Vas. Slobodno nam pošaljite Vaše sugestije i predloge kako Vam još više možemo pomoći i šza je to što bi Vam ubrzalo i olakšalo proces učenja i pripreme.  • 27/03/2015 17:39

  • adminD

  • 1 komentara


Komentari

14/02/2016 05:11

Kako da pristupim aplikaciji za iphone?


Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.