Aplikacija za učenje i testiranje

logo

Učenje i spremanje za polaganje teorijskog ispita

Na našem sajtu možete se spremati za polaganje teorijskog ispita. Sve što je potrebno jeste da se registrujete (registracija je besplatna) i možete da počnete.

Učenje i testiranje obuhvata sva pitanja objavljena po novom zakonu o saobraćaju. Učenje i testiranje je prilagođeno svakom korisniku posebno. To znači da ste u mogućnosti da pratite tačno koliko ste pitanja učili, koja su to pitanja, iz kojih oblasti, kada ste sve učili, dokle ste stigli sa učenjem, itd.

Isto tako i testiranje je prilagođeno svakom korisniku: znaćete koliko ste pitanja testirali, kako vam je išlo, dokle ste stigli iz koje oblasti, itd. Svi ovi podaci vezuju se za vaš korisnički nalog i biće zapamćeni i nakon što završite sa učenjem i testiranjem. Dakle, možete npr. danas naučiti 50 pitanja, sutradan možete da proverite svoje znanje testiranjem naučenih pitanja, pa dan posle toga možete da nastavite dalje sa učenjem itd. Svi podaci o učenju i testiranju biće zabeleženi u vašem nalogu i moći ćete da im pristupite bez obzira da li se spremate jedan dan, nedelju dana ili par meseci.

Napomena: da biste pristupili učenju i testiranju morate imati instaliran Flash Player u Vašem Internet pregledaču. Flash Player je besplatan i dostupan za sve Internet pregledače. Ukoliko ga već nemate instaliranog možete ga instalirati sa ove adrese. Ukoliko još uvek nemate napravljen nalog možete ga napraviti klikom na ovaj link, gde možete odabrati način registracije, klasični ili preko Facebook-a. Ukoliko ste se već registrovali možete početi sa učenjem i testiranjem klikom na dugme ispod.


Pogled na aplikaciju