Registracija

logo

Registraciju možete obaviti na tri načina:

  1. Preko sajta unosom svojih podataka
  2. Preko sajta korišćenjem Facebook-a
  3. Preko mobilne aplikacije

Register

Registracija preko sajta ili mobilne aplikacije unosom podataka

Registracija preko sajta i preko mobilne aplikacije podrazumeva da unesete svoje osnovne informacije među kojima su: ime, prezime, korisničko ime, šifru i email. Nakon što unesete sve podatke i potvrdite registraciju, na unetu email adresu biće poslat email koji sadrži aktivacioni link. Neophodno je da kliknete na taj link da biste uspešno potvrdili vašu registraciju. Klikom na link bićete preusmereni na sajt u vašem browseru (bez obzira da li se registrujete preko sajta ili preko mobilne aplikacije). Tom prilikom na sajtu bi trebalo da vidite obaveštenje o uspešnoj aktivaciji vašeg korisničkog naloga.

Ukoliko ne dobijete navedeni email ni nakon nekoliko minuta posle registracije, moguća su dva problema: 

  1. Email vam je poslat ali nije stigao u inbox već u neku drugu email listu (npr. spam folder)
  2. Uneli ste pogrešnu email adresu odnosno niste dobro upisali vašu email adresu

Ukoliko vam email nije stigao ni nakon nekoliko minuta, proverite svoj SPAM folder ili druge foldere u svom email nalogu. Ukoliko među njima pronađete poslati email, rešili ste problem.

Ukoliko i dalje nema email-a odnosno nije poslat na pravu adresu, morate se registrovati ponovo. Kada se registrujete ponovo morate izabrati drugo korisničko ime odnosno ne možete koristiti isto ono koje ste koristili pri prvom pokušaju registracije.

Registracija preko Facebook-a

Ukoliko se registrujete preko Facebook-a dovoljno je da kliknete na taster za login odnosno registraciju preko Facebook-a. Nakon toga bićete preusmereni na Facebook. Facebook će od vas tražiti da dozvolite registraciju na sajt Vozači Srbije (ako niste već ulogovani na Facebook u vašem browser-u, moraćete da se ulogujete da biste nastavili). Posle vašeg odobravanja bićete automatski registrovani na sajt Vozači Srbije.

Nakon registracije preko Facebook-a, biće vam poslat email sa pristupnim podacima odnosno korisničkim imenom i šifrom. Svaki naredni put kada se logujete na sajt Vozači Srbije, možete se ulogovati klikom na Facebook login ili unošenjem pomenutog korisničkog imena i šifre.

 

Ukoliko i dalje imate problema sa registracijom, pošaljite nam poruku preko kontakt forme.