Ukratko o sajtu

logo

Sajt  www.vozacisrbije.com osnovan je juna 2013. godine. Osnovni cilj ovog sajta jeste obuka budućih i trenutnih vozača, predstavljanje auto škola budućim kandidatima i povezivanje budućih kandidata, kandidata, vozača i auto škola u jednu veliki zajednicu.

Sajt se sastoji iz nekoliko celina koje se mogu zasebno naglasiti:

  • Informacije
  • Ucenje
  • Auto škole

Informacije predstavljaju sekciju sajta na kojoj možete pronaći informacije bitne za Vas ukoliko planirate da upišete auto školu, već ste je upisali, vozač ste ili radite u auto školi ili ste njen vlasnik.

Učenje je sekcija sajta namenjena kako za kandidate koji se spremaju za teorijski ispit iz polaganja vožnje tako i za sve ostale koji žele na zabavan, jednostavan i intuitivan način da obnove svoje znanje. 

Ova sekcija ima nekoliko celina: 

- učenje na sajtu: predstavlja najjednostavniji način obuke, korisnik treba samo da izabere kategoriju vozila (A, B, C...) i kategoriju pitanja (Pravila, Signalizacija, Vozila...) i može da krene sa učenjem

- učenje kroz web aplikaciju: predstavlja napredni način obuke, korisnik kroz web aplikaciju ima pregršt pogodnosti u obuci kao što je automatsko pamćenje šta korisnik uči, koliko puta, kakav rezultat ostvaruje, zatim polaganje testova, praćenje uspeha na testovima, brojni statistički podaci koji govore korisniku o ostvarenom rezultatu ili o rezultatu u odnosu na druge kandidate itd.

- test dana: predstavlja jednostavan način korisniku da se istovremeno zabavi i podseti znanja, svaki dan objavljuje se drugi test sa novih 20 pitanja iz svih oblasti

Auto škole su predstavljene u posebnoj sekciji čiji je cilj što bolje predstavljanje auto škola budućim kandidatima kao i što bolja komunikacija između tretnutnih kandidata i samih auto škola. Svaka auto škola ima mogućnost pravljenja izuzetno bogatog profila koji uključuje: osnovne informacije, kontakt informacije, lokaciju, radno vreme, vozila na kojima se vrši obuka, tim ljudi koji rade u auto školi, cenovnik, galerija slika, obaveštenja auto škola, utisci kandidata i vozača itd.

 

Sajt je još uvek u beta fazi što znaci da funkcionalnosti predstavljene na sajtu nisu u potpunosti završene, istestirane ili cekaju povratne informacije korisnika. U svakom trenutnku možete nam se javiti sa nekim svojim komentarima i sugestijama preko kontakt forme.