Koliko košta napredni profil auto škole?

logo

Do kraja naredne godine (2015.) napredni profil za sve auto škole je besplatan.

 

Kako biste se na najbolji način upoznali sa mogućnostima koje sajt Vozači Srbije pruža, omogučili smo besplatno korišćenje Premium lincence za sve auto škole u Srbiji. Premium lincenca je najbogatija licenca i pruža pristup svim funkcionalnostima.

 

Napomena: Ukoliko već imate web site za Vašu auto školu, od vas zahtevamo samo da postavite link na Vaš sajt ka sajtu Vozači Srbije kroz baner ili drugi oblik linkovanja u zavisnosti od strukture i dizajna vašeg sajta.

 

Koliko će koštati licence od 2016. godine?

To vam ne možemo sa sigurnošću tvrditi ali cene će biti više nego razumne. U zavisnosti od licence okvirno će iznostiti od 5,000 do 15,000 dinara na godišnjem nivou. Dakle, mesečno će cene iznositi okvirno od 420 do 1250 dinara. 

 

Ako sada odmah krenem da koristim Premium licencu da li posle moram da platim?

Ne. Kao što smo gore naveli, do kraja naredne godine sve funkcionalnosti su potpuno besplatne. Od Vas ne zahtevamo nikakve pretplate, garancije, obaveze niti bilo kakav drugi oblik obavezivanja za naš sajt. Ukoliko se odlučite na kupovinu licence nakon isteka besplatnog perioda, platićete isključivo za period koji se naplaćuje.

Ukoliko sada krenete da koristite napredni profil za Vašu auto školu a nakon isteka besplatnog perioda ne odlučite se za kupovinu neke od licenci, biće Vam uklonjeno pravo administracije Vaše auto škole. Podaci koje ste do tada uneli a odnose se na napredni profil biće još neko vreme dostupni na našem sajtu (okvirno mesec dana). Ukoliko u periodu od tih mesec dana ipak odlučite da želite da kupite licencu, podaci koje ste uneli biće sačuvani i moći ćete da nastavite da ih koristite u skladu sa licencom koju ste kupili. Nakon isteka perioda od mesec dana, svi podaci vezani za napredni profil biće uklonjeni sa sajta.

 

Koje licence postoje?

Postoje tri različite licence:

  1. Osnovna
  2. Napredna
  3. Premium

 

U zavisnosti od licence zavise dostupne funkcionalnosti. Npr. cenovnik možete da se koristi u Naprednoj i Premium licenci ali ne i u Osnovnoj ili npr. sa Osnovnom licencom možete postaviti do 30 slika a sa Premium licencom čak do 200 slika u Vašu galeriju.

 

Koju licencu da kupim?

Koju licencu želite da kupite zavisi od toga koje funkcionalnosti koje Vam sajt pruža smatrate za Vama važne funkcionalnosti. Mi vam svakako preporučujemo Naprednu ili Premium licencu koje će Vam dati veće mogućnosti da se predstavite vašim potencijalnim polaznicima i da se bolje povežete sa vašim trenutnim polaznicima, kao i da Vaša auto škola bolje bude rangirana u okviru Google pretraga, a samim tim i dostupnija potencijalnim polaznicima.

 

Detaljne informacije o funkcionalnostima koje su dostupne za svaku od licenci biće naknadno objavljene na našem sajtu.