Politika privatnosti

Koje informacije prikupljamo?

Prikupljamo Vaše informacije kada se registrujete na naš sajt.

Kada se registrujete na naš sajt, od Vas može biti traženo da unesete Vaše podatke: ime, prezime, pol, email adresa. Naš sajt možete koristiti i anonimno tj. bez registracije.

Google, kao treća stranka, koristi kolačiće za prikaz reklama na našem sajtu. Google-ovo korišćenje DART kolačića omogućuje prikaz reklama korisniku u skladu sa korisnikovim posetama našem ili drugim sajtovima na Internetu. Korisnici mogu da isključe korišćenje DART kolačića na Google-ovom web sajtu.

 

Za šta koristimo Vaše informacije?

Informacije koje prikupimo od Vas mogu se koristiti na neki od sledećih načina:

  1. Da personalizujemo Vaše korisničko iskustvo (Vaše informacije omogućuju nam da bolje odgovorimo na Vaše liče potrebe)
  2. Da unapredimo naš web sajt (stalno se trudimo da unapredimo ponudu našeg sajta u zavisnosti od podataka i povratnih informacija koje dobijamo od Vas)
  3. Da unapredimo korisničke usluge (Vaše informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše zahteve i potrebe)
  4. Da bismo sprovodili promocije, istraživanja i druge funkcionalnosti sajta

 

Da li koristimo kolačiće?

Da (kolačiči su mali fajlovi koje sajt ili servis sajta prenosi na Vaš računar preko Vašeg pregledača, ukoliko Vi to dozvolite, a koji omogućuje sajtu ili njegovim servisima da prepoznaju Vaš pregledač i uhvate i zapamte određene informacije).

Mi koristimo kolačiće da bismo razumeli i sačuvali Vaše preference zbog budućih poseta.

 

Da li pružamo Vaše informacije trećim strankama?

Mi ne prodajemo, razmenjujemo ili prenosimo na drugi način Vaše identifikacione informacije trećim strankama. Ovo se ne odnosi na treće stranke koje učestvuju u radu sajta, u poslovanju ili opsluživanju Vas, dok god se te stranke slažu da će Vaše informacije čuvati privatnim. Takođe, možemo objaviti Vaše informacije ukoliko verujemo da je to neophodno zbog sprovođenja zakona, zaštite naših ili prava trećih lica, imovine ili bezbednosti. Međutim, ne identifikacione informacije mogu biti prosleđene trećim strankama za svrhe marketinga, oglašavanja i drugo.

 

Uslovi korišćenja

Molimo pogledajte i naše uslove korišćenja koji definišu upotrebu, odricanja i ograničenja odgovornosti vezanih za upotrebu našeg sajta na stranici Uslovi korišćenja.

 

Vaša saglasnost 

Korišćenjem našeg sajta Vi ste saglasni sa našom politikom privatnosti.

 

Izmene naše politike privatnosti

Ukoliko odlučimo da izmenimo našu politiku privatnosti, te izmene ćemo postaviti na ovoj stranici i/ili osvežiti datum izmene politike privatnosti.

 

Ova politika privatnosti je poslednji put izmenjena 4. juna 2014. godine.